ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ: Επίσκεψη καλαθοσφαιριστή Εθνικής Ομάδας Εφήβων Βασίλη Χρηστίδη

HRISTIDIS1Με πολύ χαρά ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 27/9/2015 και ώρα 11.00 π.μ. στη τελετή του Αγιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-16 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα Εφήβων Βασίλης Χρηστίδης .

Στο πρόσωπο του νεαρού διεθνή η Ακαδημία Άθλος θα τιμήσει όλη την Εθνική ομάδα Εφήβων Μπάσκετ που το καλοκαίρι που μας πέρασε μας γέμισε περηφάνια και αισιοδοξία κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης. Ο πρόσφατα αποκτηθείς από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης νεαρός power forword με ύψος 2,07m( γεννηθείς το 1998)θα βρεθεί δίπλα στους μικρούς αθλητές του ΆΘΛΟΥ, θα μοιραστεί μαζί τους την κορυφαία φετινή εμπειρία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Βόλο, θα χαρίσει σε ένα τυχερό αθλητή της Ακαδημίας μια επίσημη φανέλα της Εθνικής με την υπογραφή του και τέλος θα φωτογραφηθεί με τα τμήματα του Άθλου μοιράζοντας αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός διεθνής προέρχεται από τα τμήματα υποδομών των Εκπ.Μαντουλίδη και έχει θητεύσει δίπλα στον coach του ΆΘΛΟΥ Βασίλη Αγγέλη.

Προηγούμενο άρθροΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Επόμενο άρθροΕΦΕΤ: Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ»