ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Το εργόσημο δεν μπορεί να γίνει το «διαβατήριο νομιμοποίησης» για τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες”

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Το εργόσημο δεν μπορεί να γίνει το «διαβατήριο νομιμοποίησης» ή το προσκλητήριο για τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες”

Μετά τις εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού για την αδήλωτη εργασία στον αγροτικό τομέα, ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, κατέθεσε σχετική ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Παράλληλα, ο Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής, της Νέας Δημοκρατίας,  Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδη, κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.

Οι κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γιώργος Κασαπίδης έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η ανάγκη να υπάρχουν έσοδα για τα ασφαλιστικά ταμεία και κυρίως για τον ΟΓΑ, δεν προσφέρεται για να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την εφαρμογή των ιδεοληψιών του κ. Τσίπρα και να γίνει η Χώρα μας πόλος έλξης για όλους τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες.

Αυτές τις ιδεοληψίες τις πλήρωσε και τις πληρώνει ακριβά η χώρα.

                Το εργόσημο δεν μπορεί να γίνει το «διαβατήριο νομιμοποίησης» ή το προσκλητήριο για τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες».

Προηγούμενο άρθροΒουλευτές Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φίλιππος κυπελλούχος Ελλάδος στο Handball.
Επόμενο άρθροΑπάντηση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου στην Φώφη Γεννηματά