Αλεξάνδρεια – Εξετάσεις για την απόκτηση Απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στις 9 Ιουνίου

Ανακοινώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας ότι στις 9 Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08.30, θα γίνουν εξετάσεις σε απλά θέματα, για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας (Ν. Ευαγγελά 12, Αλεξάνδρεια) και σε άλλα σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι όφειλαν να παρουσιαστούν με το Δελτίο της Αστυνομικής τους ταυτότητας στο Γραφείο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης ( Μητροπόλεως 44 – 4ος όροφος – Βέροια ΤΚ59100) το αργότερο έως και την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 έχοντας καταθέσει σχετική αίτηση και υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 για τη μόνιμη κατοικία τους.

Δικαίωμα συμμετοχής για την απόκτηση του παραπάνω τίτλου σπουδών έχουν όσοι συμπλήρωσαν το 16ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν σε περιοχή του Δήμου όπου ανήκει ένα από τα ανωτέρω Δημοτικά Σχολεία. Στην παραπάνω διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί οι οποίοι:

Είναι αναγνωρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες, σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης.

Είναι εξ αυτών που έχει απορριφθεί η αίτηση για αναγνώριση της προσφυγικής ιδιότητας, αλλά έχει εγκριθεί η παραμονή τους στην Ελλάδα για ανθρωπιστικούς λόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες, όπως και την σχετική αίτηση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας 23310-24588, 23310-24047.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια – Ανάκληση των δηλώσεων ζημίας για τον παγετό της 26ης και 28ης Μαρτίου 2016
Επόμενο άρθροΜελίκη – Ενημέρωση κατοίκων Δημοτικής Ενότητας Μελίκης για διάφορα σημαντικά θέματα