Νάουσα: «Κόλλησε» πάλι στο 0-0 η Νάουσα. (βίντεο – δηλώσεις)

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι που έγινε σήμερα για τη δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική, ανάμεσα στον ΦΑΣ Νάουσα και τον Αλμωπό Αριδαίας. Για κόμη μία αγωνιστική λοιπόν, η Νάουσα έμεινε στο «στείρο» 0-0, συγκεντρώνοντας 2 βαθμούς σε δύο παιχνίδια αντίστοιχα.

Sim B
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Οι φάσεις του παιχνιδιού ήταν λίγες σε ένα γενικά κλειστό και φλύαρο παιχνίδι, ενώ αυτό που άξιζε ήταν το τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Ο  Αλμωπός μπήκε πιο δυνατά κάνοντας τρεις καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο 7 έπειτα από εκτέλεση φάουλ ωραία κεφαλιά του Καπουσούζη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 23΄δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Καραγιάννη είχε την ίδια κατάληξη. Στο 30΄από κοντά δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή να βάλει την προβολή ο Παπαδόπουλος, χάνοντας την ευκαιρία.

Αμέσως  μετά η Νάουσα αντέδρασε, όταν με μακρινό δυνατό φάουλ ο Λαμπριανίδης ανάγκασε τον Αποστόλου σε δύσκολη απόκρουση. Στο 40΄ διαγώνιο σουτ του Συμπεθέρη, αποκρούστηκε ξανά από τον γκολκίπερ του Αλμωπού.

DSC02467Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξε να θέλουν να πάρουν το προβάδισμα, το μακρινό φάουλ του Μουσικάκη αποκρούστηκε ξανά από τον  πολύ καλό Αποστόλου. Στο 62΄σουτ του Μουρίκι μπλοκάρει και πάλι ο Αποστόλου. Νέα απόκρουση του γκολκίπερ της Αριδαίας στο 70΄σε νέο σουτ του Μουρίκι.

Στο 73΄ ο Αλμωπός κάνει την πρώτη φάση του στο β΄ ημίχρονο, με τον Ιωακειμίδη να αποκρούσει ωραία γωνιακό σουτ του Ελευθεριάδη Θ. Στο 76΄επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Ουέλινγκτον αποκρούει  σωτήρια ο αποστόλου. Στο 80΄ο εξαιρετικός γκολκίπερ της Αριδαίας κάνει την καλύτερη από τις αποκρούσεις του, σε μονοκόμματο σουτ του Συμπεθέρη.

Στο 84΄   φάση διαρκείας στις δύο εστίες, με τον Ουέλινγκτον να μη μπορεί να ολοκληρώσει τη φάση από κοντά και αμέσως μετά στην κόντρα η Αριδαία να χάνει καλή ευκαιρία.

Λίγο έλειψε στο 92΄ να έχουμε εμφράγματα και τον Αλμωπό να κλέβει τη νίκη, την εξ’επαφής κεφαλιά όμως του Καραγιάννη, απόκρουσε σωτήρια ο Ιωακειμίδης.

Διαιτητής ο κ.Ζούγρας, με βοηθούς τους κκ. Τζιουβάρα και Παπαδόπουλο, του συνδέσμου Κοζάνης.

ΦΑΣ Νάουσα: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, Λαμπριανίδης, Μουρίκι, Σαρηγιαννίδης, Ουέλινγκτον.

Αλμωπός Αριδαίας: Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ζαρογιάννης, Σκέντος, Ελευθεριάδης Γ., Καπουσούζης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Κοβάτσης, Παπαδόπουλος.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Φωτο:

DSC02410DSC02411DSC02431DSC02434DSC02438DSC02450DSC02459DSC02462DSC02464DSC02465DSC02467DSC02686DSC02695DSC02704

Προηγούμενο άρθροΑνάκληση του συμπληρώματος διατροφής ERGO STIM
Επόμενο άρθροΑνέκδοτο: Άδικα παιδευόταν…