Αναμφισβήτητα το γλύκισμα που χαρακτηρίζει εθιμικά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων είναι ο κουραμπιές. Φτιάχνεται με απλά υλικά όπως βούτυρο, αλεύρι και ζάχαρη και διαμορφώνεται σε μικρά κομμάτια σε σχήμα φακού, καρδιάς, μισοφέγγαρου ή κουλουριού. Αφού ψηθούν στον φούρνο πασπαλίζονται με άχνη ζάχαρης και σερβίρονται. Με την σημερινή συνταγή σας δίνεται η ευκαιρία να φτιάξετε … Συνεχίστε να διαβάζετε το Οι καλύτεροι κουραμπιέδες.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί