Μανιτάρια πλευρώτους – Από την Ελένη Μπρούφα

Μανιτάρια πλευρώτους

Μανιτάρια πλευρώτους – Γρήγορα και νόστιμα:

Υλικά:

Μπρούφα Ελένη
Από την Ελένη Μπρούφα

1 συσκευασία μανιτάρια (κατά προτίμηση τεμαχισμένα )

1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φετάκια

λίγο λαδάκι για το σοτάρισμα

1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 πρέζα αλάτι /πιπέρι μαύρο/ρίγανη

1 ποτήρι λευκό κρασί ξηρό

μανιτάρια πλευρώτουςΕκτέλεση συνταγής:

  1. Αρχικά πλένουμε και τεμαχίζουμε τα μανιτάρια μας. Στη συνέχεια σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε να κάψει ελαφρώς.
  2. Προσθέτουμε και σοτάρουμε το σκόρδο μας. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε καλά.
  3. Έπειτα προσθέτουμε τον μαϊντανό τα μπαχαρικά και πάλι ανακατεύουμε.
  4. Τέλος προσθέτουμε και το κρασί και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Μόλις εξατμιστεί το κρασί, κατεβάζουμε απ τη φωτιά και σερβίρουμε.

 

Καλή σας όρεξη!!!

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στη χώρα για σήμερα Σάββατο 01-08-2020
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό – Η αυθεντική συνταγή του Κοτόπουλου Κιέβου, από το διάσημο Alexander Maltchev