Αλεξάνδρεια: Χειρονομία αγάπης και ανθρωπιάς από τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού

Αξιέπαινο παράδειγμα ευαισθητοποίησης και ανθρωπιάς εν μέσω πανδημίας, αποτέλεσε η σημερινή πρωτοβουλία των στελεχών του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Αλεξάνδρειας – Αεροπορία Στρατού.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, φωτογραφήσεις και τηρώντας απόλυτη διακριτικότητα, οι υπηρετούντες των ΚΕΑΣ, 3ου ΤΕΑΣ και ΛΤ/ΤΣΥΑΥ συγκέντρωσαν και δώρισαν σεβαστό χρηματικό ποσό σε άπορους συνανθρώπους μας της τοπικής κοινωνίας της Αλεξάνδρειας. Μία αγαθοεργής πράξη ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, που συντελέστηκε με την αρωγή της Ενορίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Παραδόθηκε οικονομική βοήθεια σε 10 άπορες οικογένειες της Αλεξάνδρειας, καθώς και στον φιλανθρωπικό οργανισμό “Τα Παιδιά της Άνοιξης”.

Από πλευράς μας οφείλουμε να εκφράσουμε πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υπηρετούντες του Στρατιωτικού Αεροδρομίου (αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες) για αυτή τη σπουδαία πράξη αγάπης και ανθρωπιάς. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοια δράση υλοποιείται, αφού αξίζει να ενημερώσουμε ότι ανάλογες κινήσεις αλληλεγγύης οργανώνονται από τα στελέχη συνεχώς τέτοιες μέρες στα τελευταία χρόνια.

Καλές γιορτές με υγεία και ελπίδα για μία καλύτερη χρονιά!

Προηγούμενο άρθροΚατανομή ανά νομό στην Κεντρική Μακεδονία των 423 νέων κρουσμάτων κορονοϊού
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Θεσσαλονίκη:Διαμαρτυρία φοιτητών για την Ίδρυση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας