Συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Εμπ. Συλ. Δυτ. & Κεν. Μακεδονίας στις 01-02-2015

Συνάδελφοι, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στην Έδεσσα.

empor syl

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν το πλαίσιο που διαμορφώνεται με την εκλογή της νέας κυβέρνησης τόσο στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης μίας νέας συμφωνίας για την κάλυψη των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας όσο και στις πολιτικές που αφορούν άμεσα στο ελληνικό εμπόριο. Η Ομοσπονδία αξιολογεί ως θετικές τις εξαγγελίες για απόσυρση των ρυθμίσεων σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και την επαναφορά σταδιακά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Βέβαια, εξακολουθεί να αναμένει τις εξαγγελίες για τον ασφαλιστικό μας φορέα, τη ρύθμιση των οφειλών των Μμε επιχειρήσεων στο δημόσιο, το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς και το κυριότερο την αναπτυξιακή πολιτική που επιδρά άμεσα και στην ίδια την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σε κάθε περίπτωση η Ομοσπονδία θα επεξεργαστεί και θα καταθέσει τις θέσεις της πάνω σε όλα αυτά τα ζητήματα και σε συνεργασία πάντοτε με την ΕΣΕΕ, με την ελπίδα ότι τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου θα γίνουν εν τέλει αποδεκτά.

ΤΟ Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα ανακοίνωση μεταγραφών από την Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΝησαϊκός: Κάλεσμα «ανόδου» για τους φιλάθλους του Νησιού