Σε φουλ ρυθμούς ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια!

01
Συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς οι προπονήσεις όλων των τμημάτων μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (άνδρες, μίνι, παιδικό) με κεκτημένη ταχύτητα και με την είσοδο του 2015!!

     Με δεδομένο ότι ο στόχος όλων των τμημάτων, αλλά ιδιαίτερα της ανδρικής ομάδας είναι η κατάκτηση της κορυφής, παίχτες και προπονητές έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά γνωρίζοντας ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».

VASIM33ok
Γράφει ο Βασίλης Σιμόπουλος

     Παράλληλα, ακόμη συζητείται στα αθλητικά στέκια της Αλεξάνδρειας ο απόηχος της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε η διοργάνωση του 1ου τουρνουά μπάσκετ, το οποίο εξέπληξε μικρούς και μεγάλους, αποδεικνύοντας τις μεγάλες δυνατότητες του συλλόγου του ΓΑΣ και την απήχηση που είχε και έχει στον κόσμο της πόλης μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι δήλωσαν κατά την αποχώρησή τους οι «λαμπεροί» προσκεκλημένοι προπονητές της ΑΓΕ Πιερίας Χρυσανθόπουλος, Τσουκ και Αθανασιάδης καθώς και οι νεαροί παίχτες της ομάδας της Κατερίνης από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, αποδίδοντας με τα πλέον κολακευτικά σχόλια  τα εύσημα στους εμπνευστές και παράλληλα υποδειγματικούς διοργανωτές αυτής της υπέροχης προσπάθειας. Και απ’ ότι μαθαίνουμε, το 2015 οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν με μεγαλύτερο κέφι και μεράκι από τη διοίκηση του συλλόγου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

     Πράγματι, η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του μπασκετικού ΓΑΣ διεκδικεί υψηλά στάνταρ ποιότητας, από προπονητές καταξιωμένους στο άθλημα το οποίο υπηρέτησαν στο παρελθόν ως παίχτες στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες, με μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά και με στόχο τη στροφή της νεολαίας  στον υγιή αθλητισμό και την καλλιέργεια άρτιων χαρακτήρων.

      Ο «Έμβολος» εύχεται στην αντιπροσωπευτική ομάδα της πόλης μας ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και στο τέλος της σεζόν 2014-2015 να προστεθεί ένας ακόμη τίτλος στην τροπαιοθήκη του συλλόγου. Αυτό του πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας, που θα σημάνει και την πανηγυρική άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία και την καταξίωσή της σε υψηλότερα επίπεδα, διαφημίζοντας ακόμη περισσότερο στο πανελλήνιο το όνομα και την ιστορικότητα της πόλης μας.

      Η διοίκηση του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης του τουρνουά μπάσκετ της περασμένης Κυριακής 28-12-2014 και να ευχηθεί «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ».

02
.

 

                                                                                                                                                                                            ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:
03
ΑΣ Αλεξάνδρεια Μίνι
04
Στιγμιότυπο από Μίνι
05
Σωτήρης Παπαδόπουλος – Μίνι
06
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Ακαδημίες
07
Ακαδημίες
08
Στέλιος Γκότσης – Ακαδημίες

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠλατύ – Αστερούπολη: Έκλεισαν οι πύλες της φανταστικής πόλης. Συγχαρητήρια σε όλους που εργάστηκαν γι΄ αυτήν
Επόμενο άρθροΗ Καππαδοκία του χθες και οι άνθρωποί της…ΣΥΝΤΑΓΗ: Χοσάφ για καλή υγεία και πέψη…