Πλατύ: Σήμερα στις 17:30 η κηδεία του άτυχου 27χρονου Βαγγέλη. Έτσι έχασε την ζωή του…

Ο θάνατος του 27χρονου άτυχου Βαγγέλη Μπρισίμη σε δυστύχημα στο εργοστάσιο ζάχαρης Πλατέος συγκλόνισε την τοπική Κοινωνία και την βύθισε στο πένθος.

silo-zaxa
Μέσα σε αυτό το σιλό άφησε την τελευταία του πνοή ο Βαγγέλης.

Φιλότιμο, καλό και εργατικό παιδί ο Βαγγέλης αγωνιζόταν για το μεροκάματο. Την τελευταία μέρα της σύντομης ζωής του έλαβε εντολή με άλλους τρεις συναδέλφους του να εργαστούν μέσα στο μεγάλο σιλό ζάχαρης στο εργοστάσιο ζαχάρεως του Πλατέος. Το συγκεκριμένο σιλό είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων και στα τοιχώματά του μένουν παχιά στρώματα συμπαγούς ζάχαρης.

Μαζί με τους συναδέλφους του σπάζανε τα κατώτερα στρώματα ζάχαρης, αλλά για κακή τους τύχη αποκολλήθηκαν, προφανώς από τους κραδασμούς, ανώτερα στρώματα ζάχαρης ένα εκ των οποίων χτύπησε τον Βαγγέλη και τον εξεσφενδόνησε μέσα σε μια χοάνη. Ο Βαγγέλης εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή.

Ο θείος του Βαγγέλη Κωνσταντίνος Μπρισίμης μας τηλεφώνησε για να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του επειδή κάποια τοπική ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο Βαγγέλης έχασε την ζωή του σε πτώση του από όροφο που εργαζόταν. Η αλήθεια όμως είναι όπως περιγράψαμε ανωτέρω για το δυστύχημα.

Τον Βαγγέλη θα συνοδέψουμε στην τελευταία του κατοικία στις 17:30 στο Πλατύ.

Καλή ουρανοδρομία αγαπημένε μας Βαγγέλη…