Θλιβερό – ανιστόρητο: Η Google αναφέρει στους χάρτες της, το ψευδικράτος των Σλάβων ως Μακεδονία.

Σε μια ανιστόρητη και θλιβερή αναγνώριση προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου προσβάλλοντας έτσι την Ελληνική ιστορία.

H Google αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να αλλάξει την ονομασία του σλαβικού  κρατιδίου των Σκοπίων  στους χάρτες τις όπου μέχρι πριν από λίγες μέρες  αναγραφόταν ως FYROM στα λατινικά και ως Μακεδονία στη Σλάβικη γλώσσα.

Εδώ και λίγες ημέρες οι Έλληνες επισκέπτες του διαδικτύου εισερχόμενοι στους χάρτες της Google αντικρίζουν την απαράδεκτη και θλιβερή αναγραφή του κρατιδίου των Σκοπίων  ως Μακεδονία και ως μοναδική Μακεδονία καθώς παλαιότερα στην περιοχή της μιας και αληθινής Ελληνικής Μακεδονίας αναγραφόταν οι περιφέρειες της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Η Google έχει ιερή υποχρέωση να σεβαστεί την Ελληνική ιστορία, την Ελληνική παιδεία και γνώση των μαθηματικών που τους έδωσε η χώρα μας για να μπορούν τώρα να την χρησιμοποιούν και να  εκμεταλλεύονται προς όφελός τους, καθώς και το ψήφισμα 817 (1993) του ΟΗΕ που αναφέρει ρητά ότι η επίσημη ονομασία των Σλάβων είναι το όνομα FYROM μέχρι να υπάρχει κοινή αποδεκτή λύση των δυο χωρών Ελλάδας-Fyrom.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους Έλληνες πολίτες να στείλουν Email παραπόνων στη Google κάτι που έπραξε άμεσα το votegreece.gr την στιγμή που το αντιλήφτηκε και να ζητήσουν την άμεση αντικατάσταση του ονόματος του ψευδοκράτους των Σλάβων από τους χάρτες της Google.

Δείτε τον χάρτη της google ΕΔΩ