Βόλεϊ γυναικών: Αίας Κιλκίς – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 1 – 3 σετ. «Μεγάλη νίκη του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια!»

Εύκολη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε η ομάδα των γυναικών μας στο Κιλκίς.

Bogdanos3
Επιμέλεια: Λάμπρος Μπογδάνος

Τα κορίτσια μας αιφνιδίασαν τις αντιπάλους και τελείωσαν το πρώτο σετ με 25-14 και το δεύτερο με 25-8!! Η χαλάρωση και η ευκολία του παιχνιδιού είχε σαν αποτέλεσμα το 3ο σετ να κερδίσει το Κιλκίς με 25-22. Ο προπονητής μην έχοντας στην διάθεσή του παρά μόνο 7 παίχτριες επέβαλε την τάξη επαναφέροντας τες στον αγώνα και τελειώνοντας το τέταρτο σετ με 25-22. Τα παραπάνω παιχνίδια γυναικών γίνονται με σκοπό η πρώτη από τις τέσσερις συνολικά ομάδες (Αλεξάνδρεια, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Κιλκίς) να μετέχει του χρόνου στη Β’ Εθνική Μακεδονίας!!

Οι διαιτητές: Τσιαργαλής Δ, Δημητριάδου Β.

Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.Σας περιμένουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα.

c11

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Τσαγκαλίδης Επ): Χατζοπούλου Δήμητρα, Μπογδάνου Δήμητρα,  Τσαουσοπούλου Ξένια, Δαμιανίδου Σοφία, Καραγκιοζοπούλου Παναγιώτα, Κούγκα Ελευθερία,  Δαμιανίδου Ευαγγελία.

 ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Αλατζόγλου Αθ)Χνιτίδου, Σαλαμανδράκη, Κωνσταντινίδου, Λαϊου, Καντίδου, Λαμπριανίδου, Μπαλτατζίδου, Ναυρουζίδου.