Βέροια – ΣΙΝΕ ΣΤΑΡ – «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ» Παιδική Θεατρική παράσταση

«Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ»

Στην Θερινό ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ, την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 20.30
(Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί, στην χειμερινή αίθουσα Αιθ1)

Ηθοποιοί:  Δημήτρης Ζωγραφάκης ( Μαρία η Άσχημη), Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο Δωμάτιο, 10η εντολή), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Safe Sex), Παναγιώτης Καρμάτης (Μαύρα Μεσάνυχτα), Ειρήνη Ψυχράμη και ο Αλέξανδρος Σαριπανίδης (Κόκκινο Δωμάτιο)

 Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσιάζουν τον Παπουτσωμένο Γάτο.

LEZANTA-Poster-Pap-mΟ Χρήστος Τριπόδης ανεβάζει τον αγαπημένο γάτο των παιδιών στη σκηνή για να παίξουμε μαζί και να παρασυρθούμε στο παραμύθι του. Στην παράστασή μας, ο παπουτσωμένος γάτος αναλαμβάνει να διασκεδάσει τα παιδιά στη νέα παραγωγή της θεατρικής εταιρίας Μέθεξις.
Τους ρόλους ερμηνεύουν με ανεβασμένη ενέργεια οι γνωστοί ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση, Δημήτρης Ζωγραφάκης ( Μαρία η Άσχημη), Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο Δωμάτιο, 10η εντολή), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Safe Sex), Παναγιώτης Καρμάτης (Μαύρα Μεσάνυχτα), Ειρήνη Ψυχράμη και ο Αλέξανδρος Σαριπανίδης (Κόκκινο Δωμάτιο).

Μια διαδραστική παράσταση, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βοηθήσουν τον παπουτσωμένο γάτο να φέρει εις πέρας το σχέδιο του. Ένα σχέδιο πολύ δύσκολο, αφού πρέπει να μετατρέψει το φτωχό αφεντικό του, το Γιωργάκη σε πρίγκιπα μέσα σε τρεις ημέρες. Ο μόνος τρόπος είναι να ερωτευθεί η πριγκίπισσα τον Γιωργάκη. Θα τα καταφέρει να μετατρέψει και να βελτιώσει τη ζωή του μυλωνά;
Ο παπουτσωμένος γάτος δίνει ένα μάθημα ελπίδας, σκέψης, επιτυχίας, αγάπης, αλληλεγγύης προς τον διπλανό μας και ειλικρίνειας.
Μια κωμωδία με πολύ μουσική για μικρά και μεγάλα παιδιά, διαδραστική, όπου οι θεατές συμμετέχουν στην παράσταση και έτσι γίνονται και αυτοί πρωταγωνιστές του έργου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Τριπόδης Χρήστος
Διασκευή Σκηνοθεσία : Μάνος Τσότρας
Μουσική : Μιχάλης Τριπόδης
Πιανο: Ελένη Μπάρλα
Βιολί : Νίκος Σκαφίδας
Κιθάρα : Μιχάλης Τριπόδης
Κιθάρα : Βασίλης Αντωνόπουλος
Σηνικά:Τριπόδης Χρήστος
Κουστούμια: Νάνσυ Παπαδοπούλου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: 

Χρήστος Τριπόδης, Ειρήνη Ψυχράμη, Κατερίνα Ζιώγου, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Αλέξανδρος Σαριπανίδης και ο Παναγιώτης Καρμάτης.

Διάρκεια παράστασης: 70′

Προπώληση εισιτηρίων: Ιανός Public seven spot & Ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876

Τιμές:

Προπώληση 7€,  ταμείο 8€

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Για να δείτε βίντεο, φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των Θεατρικών παραγωγών Μέθεξις στο https://www.facebook.com/methexis.productions/?ref=ts&fref=ts
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2107622034 & 6943290294

www.cinestar.gr

και 2331022373

Είδος παράστασης: Παιδικό Θέατρο
Πρεμιέρα: Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 20.30
Ώρες προβολών: 20.30
Αίθουσα: 

 3 – Θερινή (Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί, στην χειμερινή αίθουσα Αιθ1)

 

Προηγούμενο άρθροΔήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου για την επέτειο της σφαγής στο Δίστομο
Επόμενο άρθροCooking recipes: Fava “from the evening” of the monks, by the famous Father Evdokimos of the Monastery of Panachrantou