Αγρότες Δήμου Αλεξάνδρειας: Ο αγώνας συνεχίζεται – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι αγρότες του Δήμου  Αλεξάνδρειας  συνεχίζουν  την απεργία  τους συμπληρώνοντας ένα μήνα  στους δρόμους έχοντας άπαντες πλήρη ενημέρωση  των ασφαλιστικών και φορολογικών μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να επιβληθούν από  την κυβέρνηση .

Έχοντας όλοι συναποφασίσει μετά από Γενική Συνέλευση τη κατάληψη του οδοστρώματος επί της Εγνατίας οδού και ακολουθώντας την άνευ προηγουμένου Πανελλήνια αγροτική κινητοποίηση, εξακολουθούν να επιτρέπουν τη διέλευση μόνο ασθενοφόρων και οχημάτων που μεταφέρουν ασθενείς  στη κατεύθυνση από  Αλεξάνδρεια προς Βέροια – Κοζάνη.

Εξακολουθούν να αγωνιούν για το μέλλον των καλλιεργειών τους όντας άπαντες πραγματικοί αγρότες.

Εξακολουθούν να επιθυμούν να καλλιεργούν ,για τα παιδιά τους και για τη χώρα τους.

Συνεχίζουν να καλούν όλες τις παραγωγικές τάξεις ,τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους εμπόρους να συμπαρασταθούν στον αγώνα ενάντια σε ένα άδικο και παράλογο ασφαλιστικό  νομοσχέδιο.

Δυσανασχετούν μαθαίνοντας ότι συνάδελφοι τους εγκαταλείπουν τον αγώνα  χρησιμοποιώντας τον κοινωνικό αυτοματισμό δικαιολογώντας  έτσι την αδυναμία τους να αγωνιστούν χρησιμοποιώντας μάλιστα πληρωμένα μέσα για να αμαυρώσουν την απεργία.

Οι αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας καλούν τους συναδέλφους τους από τον υπόλοιπο νομό Ημαθίας να στηρίξουν το μπλόκο είτε με τρακτέρ είτε με τη φυσική  τους παρουσία στο μπλόκο του  κόμβου Νησελίου.

Η απεργία μας συνεχίζεται. Δεν κάνουμε πίσω.

Συντονιστική μπλόκου Νησελίου