Δεν έγιναν λόγω παγετού μαθήματα σε σχολές και τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν σήμερα μαθήματα λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν, έλαβαν οι διοικήσεις σχολών και τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.

«Λόγω του παγετού, των βλαβών που υπάρχουν στο σύστημα θέρμανσης και των εργασιών που απαιτούνται για να αποκατασταθούν, σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό για σήμερα. Δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα μαθήματα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η διοίκηση του οποίου θα εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση για να αποφασίσει αν θα πραγματοποιηθούν αύριο μαθήματα.

 Την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών διαδικασιών για σήμερα αποφάσισε και η διοίκηση του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙ-Θ). Οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος λειτουργούν κανονικά.

Αντίστοιχες αποφάσεις έλαβαν τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ κλειστό παραμένει και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, λόγω προβλημάτων στην ύδρευση και θέρμανση των εγκαταστάσεών του, που προκλήθηκαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Δεν έγιναν σήμερα και δεν θα πραγματοποιηθούν και αύριο μαθήματα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, στη Ν. Μηχανιώνα.