Φιλικός αγώνας Π.Α.Ο Παλατίτσιων-ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης 4-1.

karagiozopoyl-sot4
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραγκιοζόπουλος

Για ένα φιλικό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Παλατιτσίων συναντήθηκαν οι δύο γειτονικές ομάδες Π.Α.Ο Παλατιτσίων και ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης.

  Οι προπονητές των δύο ομάδων Παπαδόπουλος Παναγιώτης και Γιάννου Γιάννης θέλησαν να εκμεταλλευτούν το αγωνιστικό κενό αυτής της εβδομάδας λόγω των εκλογών και να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα με τους παίχτες τους. Παρά την αρκετή ζέστη που είχε δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομάδων.

Καλύτεροι παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι οι Παλατιτσιώτες , παίζοντας με περισσότερη όρεξη και πιο στρωτό ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά αρκετά ήταν τα αμυντικά προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ αφού για αλλή μια φορά είδε την ομάδα του να τρώει έυκολα γκολ. Για την ιστορία νικητής της φιλικής αυτής αναμέτρησης ήταν η ομάδα του Π.Α.Ο Παλατιτσίων με σκορ 4-1.

Σκόρερ για την ομάδα των Παλατιτσίων οι Ρόκος 1 και Κακαγιάννης με 3 τέρματα ενώ για τους Μελικιώτες σκόραρε ο Μηλιώνης με πέναλτι .

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κος Τσιούπρος.

Π.Α.Ο Παλατισίων : Βατζάχας, Κακαγιάννης Σωτ., Φωτιάδης, Τσέος, Λιόλιος, Δημούλτσης, Τσαπράνης, Σαρηγιαννίδης, Κακαγιάννης Βας., Αναστασόπουλος, Ρόκος.  Προπονητής : Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Μελίκης: Τσιώμος, Τζιάλης, Παρσόπουλος Αντ., Πίσιος, Σαχπατζίδης, Μαμουτόπουλος, Τεγούσης, Χασάν, Μιχαηλίδης, Παρσόπουλος Χρ., Πιτσάβας. Προπονητής : Γιάννου Γιάννης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC08565 DSC08566 DSC08569 DSC08573 DSC08575 DSC08576 DSC08577 DSC08579 DSC08582 DSC08586 DSC08588 DSC08589 DSC08591

Προηγούμενο άρθροΕΦΕΤ: Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος ” Βεροιώτικο προφιτερόλ”
Επόμενο άρθροΣε τοπ φόρμα το γυναικείο βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Νέα φιλική νίκη, μέσα στη Σίνδο!!