Π.Ν. Άραχου: Απέκτησε τον ταλαντούχο γκολκήπερ Γ. Κύρου (φωτο-δηλώσεις)

bil2
Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος

Άρχισε να ενισχύει το «οπλοστάσιό» της η Ποντιακή Νεολαία Άραχου, ανακοινώνοντας την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πρόκειται για την απόκτηση του νεαρού και εξαιρετικού τερματοφύλακα Γιώργου Κύρου, που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τα χρώματα του Μακροχωρίου.

a4
Ο τερματοφύλακας Γιώργος Κύρου στην Π.Ν. Αράχου

Φαίνεται από νωρίς ότι η διοίκηση του Άραχου κινείται αθόρυβα και μεθοδικά, χωρίς πολλά λόγια, προσπαθώντας να δυναμώσει όσο το δυνατό περισσότερο την ομάδα στην προσπάθειά της για διάκριση στην Α1 κατηγορία. «Έπονται κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις τις προσεχείς μέρες που θα προκαλέσουν αίσθηση ως ποδοσφαιρικά δρώμενα  στην περιοχής μας», απ’ ότι μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Σίμος Μυλωνάς, δίχως να ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για περεταίρω αποκαλύψεις.

a1
Ο Γιώργος Κύρου δεξιά και ο προπονητής Σάκης Παγγούρας

Παρακάτω θα δείτε εικόνες από την παρουσίαση του παίκτη που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του γηπέδου της ομάδας. Δηλώσεις έκαναν εκτός του νεαποκτηθέντα, ο προπονητής κ. Σάκης Παγγούρας και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, κ. Παντελής Πετρίδης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

 

a2 a3

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για την Ποντιακή γενοκτονία σε 1ο-5ο Δημοτικό και Ειδικό σχολείο Αλεξάνδρειας (φωτο-βίντεο)
Επόμενο άρθροΓνώσεις, στάση και συμπεριφορά των Ελλήνων σχετικά με τα τρανς λιπαρά