Ποντιακή Νεολαία Αράχου 4 – Νησαϊκός 0

 

Σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Αράχου για την 20η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής η τοπική ομάδα επικράτησε του Νησαικού με 4-0  και σκαρφάλωσε στην τρίτη 002θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις έναν βαθμό από την προνομιούχο 2η θέση.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα γνώριμο φέτος και για τις δυο ομάδες κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πάθος για την νίκη.  Ο προπονητής του Αραχου κ. Σκεντερίδης είχε στην ομάδα του σχεδόν όλα του τα ‘’οπλα’’  με την απουσία του Κολουμπριτσίδη να μην του στοιχίζει τελικά,  όσο για τον κ. Πατρίκα που είχε στο απουσιολόγιο του βασικούς παίχτες χρησιμοποίησε νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν θέληση και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

DSC_0019
Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αναστασόπουλο στο 5΄ να εκτελεί ψιλοκρεμαστά φάουλ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασάπη.  Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση του Αράχου. Στο 8΄ σουτ του Μελισσίδη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Συμσερή ενώ στο 11΄ μετά από πολύ όμορφη  εκτέλεση  φάουλ του Δερμιτζόγλου ο πορτιέρο του Νησαικού πραγματοποιώντας μεγάλη απόκρουση  αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του. Ακολούθησε στο 17΄  η εκτέλεση φάουλ  από τον Δερμιτζόγλου με τον Μελεσίδη να πιάνει ανάποδη κεφαλιά και τον Κελεσίδη να βγαζει επάνω στην γραμμή. Στο 20’ η πίεση της  Π.Ν Α. απέδωσε καρπούς με τον Μερόκη Μιλ. να ανατρέπεται από τον Συμσερη και να κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δερμιτζόγλου κάνοντας το 1-0 .

DSC_0022
Νησαϊκός

Στο 27΄ λίγο έλειψε να γίνει το 1-1 με τον Αναστασόπουλο από τον οποίον για άλλη μια φορά ξεκινούσαν όλες οι φάσεις, να εκτελεί φάουλ με τον Κασάπη  να χάνει τον έλεγχο και την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έκλεινε στο 1-0  ένα ΄΄καυτό΄΄ τρίλεπτο για τον ΠΟΝΑ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.Αρχικα ο Ιωαννιδης στο 42΄ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0  και στο 44’ο Μελισσίδης με δυνατό σουτ και έπειτα από ασσίστ του Μερόκη Μιλ. έκανε το 3-0.

Το δεύτερο ημιχρόνιο είχε πιο πολύ ρόλο διαδικαστικό με τις δυο ομάδες να παίζουν κυρίως στον χώρο του κέντρου. Στον 50΄ ο σπεσιαλίστας Αναστασόπουλος  εκτέλεσε φάουλ με τον Κασάπη να βγάζει με υπερένταση. Στο 66’ έγινε το 4-0 με τον Δερμιτζόγλου να εκτελεί κόρνερ τον Μερόκη Μιλ. να πιάνει  το σουτ την μπάλα να κολλάει στην λάσπη και τον Λεωνίδη από κοντά να πετυχαίνει το τέρμα. Στο 83΄ καταγράφηκε η τελευταία φάση του αγώνα  με τον πολυτιμότερο παίχτη του ματς Μερόκη Μιλ. να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια τον  τερματοφύλακα του Νησαικού να μπλοκάρει.

DSC_0018

 Συνοψίζοντας ο Άραχος  παρουσίασε μια ομάδα με ομοιογένεια και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση  πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη απέναντι  στον Νησαικό και στις τελευταίες αγωνιστικές θα τα δώσει όλα για την άνοδο, όσο για τον Νησαικό κρατάει μόνο τα θετικά από αυτό το παιχνίδι  και σίγουρα με τους νέους παίχτες που διαθέτει  αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια και το μέλλον.

Στους διακριθέντες  ήταν: Μερόκης Μιλ. ,Μελισσίδης,Λεωνίδης,Συμσερής,Κουκλάς Παν.,Γεωργόπουλος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Π. Ν.  ΑΡΑΧΟΥ: Κασάπης, Μερόκης Μιλ., Δερμιτζόγλου (85’ Παπαθεοδωρόπουλος), Κακόγλου, Ιωαννίδης, Τσακίρης (57’Παραλίκης),  Γελαδάρης, Μελεσίδης, Λεωνίδης, Μπαράκης, Μερόκης Αλ. (74’ ΚαΪρακλίδης)

ΝΗΣΑΙΚΟΣ: Συμσερής, Κούκλας Π., Παπαδόπουλος Απ.(46’ Μοσχόβης),Τάκος (70’ Καμπούρης), Γεωργόπουλος, Κελεσίδης, Κούκλας Ν.  (76’ Παπαγιαννόπουλος), Κουρμουλάκης, Μητσιώτης, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος Αντ.

Βιντεο Αγωνα

 

Δηλώσεις:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

DSC_0011 DSC_0012 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0028 DSC_0036 DSC_0037 DSC_0046 DSC_0047 DSC_0052 DSC_0054 DSC_0064 DSC_0065 DSC_0069 DSC_0090 DSC_0101 DSC_0102 DSC_0112 DSC_0113 DSC_0136

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΓ΄ ΕΠΣ Ημαθίας: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Επόμενο άρθροΓ΄ Εθνική Μπάσκετ: Πανεδεσσαϊκός – ΓΑΣ Μελίκης: 52-93 «Άνετη επικράτηση της Μελίκης»