Ποντιακή Νεολαία Άραχου: Κίνηση «ματ» με Σάκη Παγγούρα!! (εικόνες – δηλώσεις)

bil2
Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος

Φαίνεται ότι η ρήση: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», απεικονίζει χαρακτηριστικά την διοίκηση της Π.Ν. Άραχου..

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την πανηγυρική άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία, με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης επετεύχθη το μεγάλο «deal» με το κλείσιμο του νέου προπονητή. Και πιο συγκεκριμένα ενός εκ των κορυφαίων σε όνομα και αξία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ημαθίας, τον Σάκη Παγγούρα, πρώην προπονητή της Δόξας Λιανοβεργίου.

DSC07098

   Σύσσωμα τα μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος της ομάδας μαζί με τον νέο προπονητή, παραβρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 8/5/2015 στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, όπου σε πολύ καλό κλίμα και σε σοβαρή συζήτηση μεταξύ ποδοσφαιρανθρώπων, δεν άργησε να κλείσει η συμφωνία.

Ο Σάκης Παγγούρας, ξεκάθαρος στον τρόπο δουλειάς του και χωρίς μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες, έθεσε τους όρους της συμφωνίας απέναντι στους διοικούντες ζητώντας από όλους σοβαρή προσπάθεια και υπευθυνότητα, ενώ τέλος επέλεξε και με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου ως βοηθό του (και ίσως και παίκτη) τον έμπειρο Σωκράτη Μουταφίδη, πρώην παίκτη του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος.

Παρακολουθείστε σε αποκλειστικότητα την παρουσίαση της συμφωνίας μέσα από εικόνες, καθώς και τις πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Π.Ν. Άραχου κ. Σάκη Παγγούρα και του μέλους της διοίκησης κ. Αβραάμ Παναγιωτίδη.

Δηλώσεις στο βίντεο:

 

DSC07122 DSC07146 DSC07104 DSC07148 DSC07150 DSC07151 DSC07155

Προηγούμενο άρθροΦιλικό μπάσκετ: ΓΑΣ Μελίκης – Παλαίμαχοι Βέροιας – Βίντεο – φωτογραφίες
Επόμενο άρθροPlay off της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ: Με αισιοδοξία ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στη «μάχη» του Πολυκάστρου! (βίντεο- φωτογραφίες)