Εθνικός Ράχης – Νησαϊκός 1-2 «Πέρασε στο τέλος ο Νησαϊκός»

Επιμέλεια: Valtos Boys

 Σε έναν αγώνα που δεν άξιζε δάφνες ποιότητας, ο Νησαικός κατάφερε και βγήκε αλώβητος από τον βούρκο του γηπέδου της Ραχιάς φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

1

Το παιχνίδι διεξήχθη με απόφαση του διαιτητή σε έναν κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την στιγμή πράγμα που ήταν πολύ επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

7

Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο,  χάνοντας ένα εξ επαφής τετ α τετ με τον Μηνά στο 7’ λεπτό το οποίο απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σιμψερής. Στο 17’ ο Νησαικός άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Παπαδοπουλου, ο οποίος αξιοποίησε το πολύ καλό αριστερό του πόδι.

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους δεν υπήρχαν φάσεις παρά μόνο ένα πολύ καλό φάουλ από τους φιλοξενούμενους, με τον Γρηγόρη Πατρίκα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

15

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως το πρώτο με τον Μηνά να χάνει μεγάλη ευκαιρία και τον Σιμψερή να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να επαναπαύονται στο 0-1 με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται πλησιάζοντας επικίνδυνα στα καρέ του Νησαικού.

Στο 75΄ έγινε η φάση του αγώνα. Σε μια κόντρα που έγινε, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή του Νησαικού, ο Παγώνης επωφελήθηκε και προλαβαίνοντας την έξοδο του Σιμψερή τσίμπησε την μπάλα με τον τερματοφύλακα του Νησίου να τον ανατρέπει. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Λαζαριώτης, ο οποίος έκανε το 1-1 και κάπου εκεί το παιχνίδι άρχισε από την αρχή.

8

Οι παίκτες του Νησαϊκού αφυπνίστηκαν, βγήκαν μπροστά και κατάφεραν με τέρμα του αμυντικού Δημήτρη Μοσχόβη στο 88’ να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, κυριάρχησαν οι μάχες σώμα με σώμα, τα σκληρά μαρκαρίσματα ενώ είναι άξιο να δοθούν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για το πάθος και το κουράγιο που έδειξαν για να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες.

Βίντεο Αγώνα:

Δηλώσεις:

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Τσακιράκης (Μάρτος), Μηνάς (Συμεωνίδης), Φωτόπουλος, Παρμάκας, Σιδηρόπουλος, Κωνσταντάκος, Γκίτσιος, Γιουβαντσικλάρ, Παρασκευαϊδης (Λαζαριώτης), Παγώνης, Χατζής.

Νησαϊκος : Σιμψερής, Παπαγιαννόπουλος, Κελεσίδης,Ταραπόσος, Πατρίκας Γ. (Παπαδόπουλος Απ.), Μητσιώτης, Τάκος (Τσιλιόπουλος), Κούκλας Π., Μοσχόβης, Παπαδόπουλος Αντ., Κουρμουλάκης (Κούκλας Ν.), Καμπούρης, Γερόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜελίκη: Δείτε από ψηλά τις ζημιές του Γυμνασίου – Λυκείου (Βίντεο και εικόνες)
Επόμενο άρθροΟμάδας Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας – ανακυκλώνει υπέρ κοινωνικού παντοπωλείου