Εθνικός Κλειδιού – ΑΣ Ειρηνούπολης 1 – 2Νεύρα, γκολ και η ..επίμαχη φάση του 92΄!! (βίντεο και φωτογραφίες )

bil2
Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος

 

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι επιβίωσης από τη μία και πρωταθλητισμού από την άλλη, ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης απέδρασε στην κυριολεξία με το χρυσό διπλό από την δύσκολη έδρα του Εθνικού Κλειδιού, με ένα  γκολ που θα συζητηθεί πολύ,  στις καθυστερήσεις του αγώνα.

DSC03015
ΕΘΝΙΚΟΣ Κλειδίου

   Από την αρχή φάνηκε ότι δύσκολα θα ξεχώριζε νικητής στο ντέρμπι αυτό, μιας και «καιγόταν» για τη νίκη αμφότερες οι ομάδες. Μοιρασμένο σχετικά στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι, με τον Εθνικό να εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε και να  ανοίγει το σκορ στο 32΄ με τον Περηφανόπουλο. Στη φάση της ανατροπής του σέντερ φορ του Κλειδιού από τον τερματοφύλακα Ιωακειμίδη, ο διαιτητής τον παρατήρησε με κίτρινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την μη αποβολή του. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας στο βίντεο που ακολουθεί. Η ομάδα της Ειρηνούπολης από εκεί και μετά, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αδυνατώντας όμως να βγάλει καθαρές ευκαιρίες για γκολ, με τον Εθνικό να παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις.

DSC03016
Α.Σ. Ειρηνούπολης

Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και πίεσαν ακόμη περισσότερο. Εκμεταλλεύτηκαν ένα απευθείας φάουλ στο 65΄ με τον Λαμπριανίδη και έφεραν το ματς στα ίσα, 1-1. Η πίεση συνεχίστηκε από τους φιλοξενούμενους, ενώ παράλληλα δεν έλειπαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα και από τους δύο αντιπάλους, με τα νεύρα πολλές φορές να κυριαρχούν και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

            Δείτε την επίμαχη φάση αποκλειστικά στο βίντεο του Έμβολου!!

Ευκαιρίες χάθηκαν λιγοστές εκατέρωθεν, μέχρι τη φάση του  92΄ του αγώνα: Από μια ξηλοκρεμαστή σέντρα σουτ του Κάρλου από αριστερά, ο τερματοφύλακας Μυλωνάς του Εθνικού, αν και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ίσως ο κορυφαίος παίχτης της ομάδας του πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, βγάζοντάς την πάνω από τη γραμμή. Ο βοηθός κ. Γαβράς έτρεξε αμέσως προς τη σέντρα δείχνοντας «γκολ». Μέσα ή έξω; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του από το βίντεο των φάσεων που ακολουθεί..

Το παιχνίδι τελείωσε με έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά από αυτή την ήττα μπαίνουν σε περιπέτειες υποβιβασμού, ενώ οι πρωτοπόροι φιλοξενούμενοι σώζοντας την παρτίδα στο φινάλε, ανακουφισμένοι βλέπουν την ομάδα τους τη μεθεπόμενη αγωνιστική μέσα στη Νάουσα να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την άνοδο, στοχεύοντας σε δύο αποτελέσματα.

DSC03014

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Μοσχόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Κωστόπουλος, Καλυβιώτης Α., Περηφανόπουλος, Παρασχόπουλος (65′ λ.τ. Νικολόπουλος), Κακατάτσιος, Πετικόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Φιρινίδης, Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος Σ.

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης (46′ Κάρλος), Συμεωνίδης, Αργυρίου, Τζεϊρανίδης, Κουκουράκης, Τενεκετζής, Λαμπριανίδης, Παρσόπουλος (70′ Γκελοσάνι), Πέτγαζλης, Κακαγιάννης.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

DSC03023 DSC03029 DSC03051 DSC03060 DSC03106 DSC03115 DSC03116 DSC03122 DSC03128 DSC03155 DSC03156 DSC03187 DSC03192

Προηγούμενο άρθροΕφ. ΕΘΝΟΣ για την άτυχη μαθήτρια Νατάσα: Επτά ζωές από μια μεγάλη καρδιά. Δείτε το δημοσίευμα
Επόμενο άρθροΦίλιππος Μελίκης – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 1 -0 (φωτογραφίες)