Α1 ΕΠΣΗ: «Σούπερ ντέρμπι στα Τρίκαλα» Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0 – 1 (Βίντεο-φωτογραφίες)

 

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0 – 1 (Βίντεο-φωτογραφίες)

bil2
Ρεπορτάζ: Βασίλειος Σιμόπουλος

Ένα τοπικό ντέρμπι που τα είχε όλα απόλαυσαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα το παιχνίδι Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ένταση, πάθος, νεύρα, ένα γκολ, μια αποβολή, αλλά το κυριότερο ποδοσφαιρική ποιότητα, από δύο πολύ χαρισματικές ομάδες, επαγγελματικού επιπέδου!

DSC02140
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Στο παιχνίδι πιο δυνατά φάνηκε να μπαίνει από την αρχή ο ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος ίσως και τις πολλές απουσίες βασικών παικτών των γηπεδούχων. Γενικά στο α΄ ημίχρονο παίχτηκε ένα ανοιχτό ματς με τη μπάλα πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν τουλάχιστον από δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Πράγμα το οποίο πέτυχε ο πιο έμπειρος ΠΑΟΚ, με σκόρερ τον Κίτσα Σ. στο 32΄. Αξίζει να σημειωθεί και το δοκάρι που είχε προηγηθεί για τον ΠΑΟΚ στο 27΄.

DSC02141
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Στην επανάληψη ο Μέγας προσπάθησε να αντιδράσει και μπήκε πιο ορεξάτα, κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, δίχως όμως είναι η αλήθεια να δημιουργεί μεγάλες φάσεις. Πιο πολύ οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν σε διαμαρτυρίες απέναντι στον ιδιαίτερα σχολαστικό είναι αλήθεια διαιτητή του αγώνα. Η καθοριστική φάση έγινε στο 72΄ καθώς αποβλήθηκε ο Τζέπης του ΠΑΟΚ, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα στο πιο κρίσιμο σημείο. Από εκεί και μετά και ενώ όλοι περίμεναν τα Τρίκαλα να πιέσουν περισσότερο και να βγάλουν φάσεις, έγινε μάλλον το αντίθετο, με τον ΠΑΟΚ σε γενικές γραμμές να είναι πιο απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Σε μια απ’ αυτές, στο 85΄ του δόθηκε η ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, αφού κέρδισε πέναλτι. Διαφορετική γνώμη είχε ο γκολκήπερ των Τρικάλων Μουσκεφτάρας, αποκρούοντας και δίνοντας στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι τον χαρακτήρα θρίλερ. Τελικά, το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα του 0 – 1, σημαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα παρά τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων, οι νεαροί παίχτες που τους αντικατέστησαν έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής.

Βίντεο με δηλώσεις προπονητών:

Γιώργος Ντάμτσιος: «Κόστισαν οι απουσίες μας..»

Μπάμπης Πετρίδης: «Έχω παίχτες μαχητές!»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις επίμαχες φάσεις του αγώνα, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Μουσκεφτάρας, Δρομπουλιανούδης, Σερμπίνης, Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Σαλτουρίδης Αθανασιάδης, Σούρλας, Μηνούδης, Βελικούδης, Καρβούνης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Θεοδώρου, Κούσας, Κίτσας Λ, Μπουκλάς Α, Μπουκλάς Γ, Τζέπης Ι, Καρατάσιος, Τζέπης Χ, Κίτσας Αθ, Πατατούκας, Κίτσας Σ.

ΦΩΤΟ:

DSC02133 DSC02138 DSC02157 DSC02159 DSC02161 DSC02173 DSC02182 DSC02196 DSC02199 DSC02216 DSC02221 DSC02227

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΤΑΓΗ: Κάντε τη λαγάνα σας γιατί Καθαρή Δευτέρα χωρίς λαγάνα δεν γίνεται…
Επόμενο άρθρο«Την γκρέμισε από την κορυφή..» Δόξα Λιανοβεργίου – Ακαδημία Βέροιας 2 – 1 (φωτογραφίες)